Rompetrol
Rompetrol Coffee Campaign

Cafeaua hei, un singur mix de cafea, 4 origini diferite.

Sunteți pregătiți să începem o călătorie în lumea gusturilor îmbietoare de cafea, să cunoaștem originile aromelor din cele mai mari țări producătoare? Nu aveți nevoie de bagaje și nici de viză.

Călătoria începe la Rompetrol, cu o ceașcă de cafea.

Având în compoziție 80% arabica și 20% robusta, aromele cafelei hei te va purta prin cele 4 țări de origine a variatelor arome care o compun.

Acestea se combină pentru a crea un mix cu o aromă bogată și persistentă, cu note deosebite de flori exotice, cu arome de fructe și condimente. Gustul de bază a cafelei este catifelat cu o textură mătăsoasă. Gustul secundar amintește de note intense de ciocolată dulce amăruie. Metoda de prajire aleasă, medie, scoate în evidență specificul și calitatea înaltă a originilor, asigurând un echilibru excelent între aciditate și dulceață.

Rompetrol Cafea Hei

Descoperind originile Arabica

Începem călătoria aromelor cu îndepartata America Latină, tocmai în Brazilia, liderul mondial necontestat al producției de cafea arabica. Aroma predominantă exprimă armonia dintre note de fructe și flori parfumate, iar cafeaua se remarcă prin o aciditate scazută și un gust amplu și gurmand.

Călătoria Arabica include popasuri prin Columbia, Honduras, adunând în mixul cafelei câte puțin din aromele exoticelor tari.

Boabe Cafea

Descoperind originile Robusta

Continuăm călătoria pe insulele Indoneziei, în enigmatica țara a originei robusta.

Boabele de cafea provenite din plantațiile cultivate în solul vulcanic de pe înălțimile muntoase pe insulele Java, Sumatra și Bali adaugă cafelei un corp consistent și o tărie specifică, cu nuanțe condimentate și note generoase de flori exotice.

Călătoria cafelei se încheie la Rompetrol. În fața unei cești de cafea aromată, servindu-ți drept tretext pentru o nouă vizită.

Boabe Cafea

Produsele noastre

Espresso
25/45/40ml

Espresso

fără lapte/cu lapte
Cafeaua proaspăt măcinată, cu gust aparte, intens și echilibrat care te poartă direct pe străzile vibrante din Brasilia.
Americano
90/120ml

Americano

fără lapte/cu lapte
Consistența cremoasă și aromele florale ale cafelei provenită de pe 3 continente îți fac călătoria zilnică mai placută.
Cappuccino
220ml

Cappuccino

cald/rece
Una dintre cele mai recunoscute băuturi, care este foarte populară în întreaga lume. Laptele fierbinte conferă băuturii tandrețe și cremositate, iar spuma adaugă note dulci și finețe.
Latte
250ml

Latte

cald/rece
Sub stratul fin de cremă se ascunde un amestic de lapte și cafea cu gust aromat, neted și bine rotunjit.
Flat White
230ml

Flat White

O creație mai rafinată, o cafea mai specială, o cafea fină cu lapte pufos și definită de notele catifelate cu arome de ciocolată dulce amariue și flori exotice.
Mochaccino
200ml

Mochaccino

Mixul perfect de boabe de cafea Arabica și Robusta alături de ciocolată caldă și laptele cremos de sub stratul de spumă apetisantă dezvăluie o armonie bogată a notelor dulci subtile de fructe.