Rompetrol

Folosirea informațiilor

Ori de câte ori cineva vizitează acest site, serverele sunt capabile să colecteze anumite date ce ne permit să urmărim numărul de vizite pe site. Aceste informații sunt folosite cu scopul de a continua procesul de îmbunătățire și dezvoltare a acestuia. Astfel, datele trimise către serverele noastre nu includ date personale care ar permite urmărirea și localizarea vizitatorilor individuali. Prin date personale înțelegem informații care ar putea trimite în mod specific la o persoană sau entitate – e-mail, nume sau adresă de email.

În momentul în care trimiteți un CV pentru a fi luat în considerare în vederea unui job în cadrul Rompetrol, vom trata fiecare cerere cu maximă confidențialitate, și în nici un caz nu vom dezvălui aceste informații unei terțe părți. Dacă sunteți un solicitant pentru o anumită poziție și doriți să aveți CV-ul scos din baza noastră de date, va rugăm să trimiteți o scrisoare sau e-mail la departamentul de Resurse Umane (KMG International) menționând această opțiune.
 

Informațiile terților

Site-ul nostru conține link-uri către alte site-uri care nu sunt proprietatea Rompetrol, nu sunt incluse în acesta sau legate în mod clar de acesta (cu excepția site-urilor proprii de companie, care sunt distinct marcate ca fiind parte din site-urile Rompetrol). Prin urmare, nu putem oferi nicio garanție cu privire la conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri. În vederea acestei clarificări, prin "terț" se înțelege orice persoană, entitate sau grup de persoane și/sau entități care nu este și nici nu a fost declarat în calitate de membru, angajat, afiliat sau subsidiară a Rompetrol.
 

Acuratețea informațiilor

Rompetrol are entități diferite, dar în site-ul nostru folosim termenii de ”Noi”, în momentul în care ne referim la companiile din cadrul Rompetrol, în general, sau în cazul în care nu este nevoie de a identifica în mod specific un anumit membru al grupului. Rompetrol face toate eforturile posibile pentru a oferi în acest site informații cât mai exacte, dar nu poate garanta acuratețea, exhaustivitatea și actualitatea tuturor informațiilor furnizate de la sine înțeles au de către terțe părți. Prin urmare, orice vizitator ce folosește informațiile conținute în acest site, face acest lucru pe propriul risc.

Prevederile financiare, prețurile de stoc și estimările au fost furnizate doar cu scop informativ. Acestea sunt actualizate cu regularitate dar, din motive obiective, putem fi împiedicați să facem asta în mod constant. Astfel, orice persoană alege să utilizeze informațiile astfel furnizate cu scopuri financiare și/sau câștig personal nu vor avea dreptul să numească Rompetrol responsabil pentru orice daune care pot apărea că urmare a acestora.