Rompetrol
Presa
CARDUL UNIVERSAL PENTRU DRUMURILE TALE

Rompetrol în parteneriat cu FinComBank vă prezintă un card perfect pentru automobilişti şi nu doar, cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol.

Acum găseşti într-un singur card:

  • REDUCERI LA COMBUSTIBIL
  • CASHBACK SĂPTĂMÂNAL PE CARD
  • LIMITĂ DE CREDIT pentru alimentarea automobilului şi achitarea cumpărăturilor!

Deţine control pe carosabil! Beneficiază de REDUCERI LA COMBUSTIBIL în benzinăriile Rompetrol. Alimentează autovehiculul cu carburant şi primeşte un discount instantaneu, achitând cu cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol.

Primeşte CASHBACK pe card. Săptămânal vei beneficia de 1% CASHBACK direct pe card pentru cumpărăturile realizate pe Internet sau direct de la comercianţii din ţară, şi anume până la 1.000 de lei lunar.

Foloseşte portofelul de rezervă. Cumperi ce îţi doreşti sau alimentezi autovehiculul chiar dacă nu mai ai bani în cont. Acum, ai mereu la dispoziţie un card pentru cumpărături şi alimentări neplanificate, aşa numitul card de shopping. La alegere, poţi deschide cardul cu limită de credit sau nu (în mărime de 1.000 de lei, cu posibilitatea majorării până la 150.000 de lei).

 Bucură-te de privilegii suplimentare ale cardurilor Premium:

  • Beneficiază de privilegii globale în timpul călătoriilor, cum ar fi reduceri şi oferte speciale în întreaga lume.
  • Simte-te confortabil în timpul călătoriilor, având acces în saloanele de afaceri situate în mai multe aeroporturi din lume!

Cu cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol:

  • Ai acces la situaţia ta financiară 24/7 de pe orice gadget, iar conectarea şi administrarea Internet Banking-ului FinComPay sunt gratuite;
  • Achită online serviciilor comunale, taxele şi alte facturi în doar câteva click-uri;
  • Trimite bani de la card la card P2P în orice colţ al ţării sau al lumii;
  • Gratuit, primeşte transferuri internaţionale de bani de la cei dragi direct pe card, folosind serviciul T2C;
  • Cu noi, orice bancomat din apropierea casei sau a biroului este un ATM FinComBank. Beneficiază de 3 retrageri gratuite de numerar de la bancomatele FinComBank şi de alte 3 retrageri gratuite de la ATM-urile altor bănci din ţară.

Pentru că ştim cât valorează timpul tău, vei avea posibilitatea de a deschide cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol ONLINE în doar câteva click-uri de pe orice dispozitiv!

Link-ul pentru a deschide cardul online: https://fincombank.com/ro/mastercard-rompetrol/

Nu rata ocazia de a te numără printre deţinătorii unui produs exclusiv în Moldova, cardul Mastercard FinComBank & Rompetrol!