Rompetrol
Presa
CEA MAI MODERNĂ BENZINĂRIE DIN MUNICIPIUL CHIŞINĂU

Rompetrol Moldova a finalizat cea mai modernă benzinărie a companiei.

Rompetrol Moldova, parte a KMG International, a finalizat lucrările de modernizare a staţiei de alimentare cu carburanţi (SAC-18), care se află în Chişinău, pe strada Calea Ieşilor 75, aceasta fiind cea mai modernă benzinărie a companiei. Aspectul staţiei, atât la interior, cât şi la exterior, corespunde noului concept de distribuţie Rompetrol, dezvoltat de companie începând cu 2013. Staţia de alimentare cu carburanţi comercializează toată gama de carburanţi oferită de Rompetrol Moldova: benzină Efix S98, benzină Efix, benzină Premium 95, motorină Efix S55, motorină Efix şi motorină Euro 5, produse la rafinăria Petromidia din Constanţa, România. În plus, informăm clienţii noştri că după reparaţie aceştia vor putea alimenta şi GPL în această staţie, acest produs fiind importat din România. Mai mult decât atât, toată infrastructura staţiei de alimentare, începând cu rezervoarele subterane şi terminând cu pompele de distribuţie a carburanţilor, a fost renovată capital.

1

În cadrul staţiei de alimentare funcţionează şi un magazin care a fost reconstruit după un concept absolut nou. Magazinul dispune de o terasă şi de o cafenea, unde consumatorii pot savura o cafea fierbinte şi un sandwich proaspăt, beneficiind de acces gratuit la reţeaua de Wi-Fi disponibilă în staţie. Magazinul dispune de facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi, respectiv acces uşor în magazin şi WC special dedicat.

În 2015, Rompetrol Moldova a deschis 5 staţii noi ajungând să gestioneze o reţea de 65 de benzinării şi 25 de magazine în cadrul staţiilor. Pentru anul 2016, Rompetrol Moldova are ca obiectiv continuarea extinderii reţelei de benzinarii şi a modernizării staţiilor existente, inclusiv deschiderea magazinelor în incinta staţiilor de alimentare, ceea ce va permite consolidarea poziţiei pe piaţa Republicii Moldova.

3

Rompetrol Moldova este prezentă pe piaţa Republicii Moldova din 2002, având peste 600 de angajaţi. De asemenea, este prima companie petrolieră din Republica Moldova ce operează în acord cu standardele internaţionale ISO, obţinând în 2012 certificarea pentru managementului calităţii, mediului şi a sănătăţii în muncă.