Rompetrol
Presa
O NOUĂ BENZINĂRIE ÎN ORAŞUL SOROCA

Rompetrol Moldova a inaugurat o staţie nouă de alimentare în satul Zastinca.

Rompetrol Moldova, companie membră a Grupului KMG International, a inaugurat pe 21 iulie o staţie nouă de alimentare cu produse petroliere în satul Zastinca, în apropierea orasului Soroca. Benzinăria respecta identitatea vizuală moderna a brandului Rompetrol, reteaua fiind extinsa, astfel, în concordanţă cu strategia de retail a KMG International, vizând totodata îmbunătaţirea şi diversificarea produselor şi serviciilor oferite consumatorului final.

Staţia este dotată cu echipamente moderne şi pompe rapide precum si cu un sistem modern de iluminat cu tehnologie led, ce permite un consum redus de energie. Clienţii pot beneficia de întregul spectru de produse petroliere de calitate superioară oferit de Rompetrol Moldova. Astfel, pe lingă produsele de bază Benzină Premium 95 şi Motorina Euro 5, clienţii vor putea beneficia şi de produsele din gama premium al brandului Rompetrol ”Efix”, cum ar fi Benzina Efix 95, Benzina Efix S 98, Motorina Efix şi Motorina Efix S 55. La staţie nu va lipsi nici Gazul Petrolier Lichefiat (GPL).

Benzina şi motorina sunt asigurate de rafinăria Petromidia din Năvodari (Constanţa), principalul activ al KMG International, cea mai mare rafinarie din Romania si cea mai moderna din estul Europei.
În incinta benzinăriei a fost amenajat un magazin modern ce oferă clienţilor săi produse de calitate într-o gamă largă de sortimente. Magazinul va asigura produsele si serviciile necesare pauzelor de la sofat, fiind deschis non-stop.

De la începutul acestui an, Rompetrol Moldova a deschis două staţii noi şi a continuat programul de modernizare a celor existente prin schimbarea semnalisticii a 18 puncte de alimentare. Până la finele anului 2017, Rompetrol Moldova îşi propune finalizarea procesului de rebranding pentru elementele semnalistice distinctive şi alinierea la standardele de calitate ale grupului KMG International.

Rompetrol operează o reţea de 79 de staţii de alimentare cu combustibil în Republica Moldova. Compania implementează un concept nou al staţiilor de alimentare, cu un design premium, combinând nevoile şi aşteptările clienţilor cu cele mai inovative soluţii tehnice.