Rompetrol
Presa
O NOUĂ STAŢIE DE ALIMENTARE ÎN MUNICIPIUL CHIŞINĂU

Rompetrol Moldova a deschis o nouă staţie de alimentare.

Rompetrol Moldova a deschis o nouă staţie de alimentare, amplasată în municipiul Chişinău, pe strada str. Socoleni 2/6, şi este a treia benzinărie deschisă de Rompetrol Moldova de la începutul anului 2015.

În cadrul noii staţii se comercializează patru tipuri de carburanţi: benzină Premium 95, benzină Efix 95, motorină Euro 5 şi motorină Efix, produse la rafinăria Petromidia din Constanţa, România, şi GPL de calitate înaltă.

Pentru confortul clienţilor, în cadrul staţiei a fost amenajat un magazin non-stop cu cafenea, unde clienţii îşi pot face cumpărăturile, într-o ambianţă plăcută.

Pentru anul 2015, Rompetrol Moldova şi-a stabilit ca obiectiv continuarea extinderii reţelei de benzinării şi modernizarea staţiilor existente, inclusiv deschiderea de noi magazine în incinta staţiilor de alimentare, ceea ce va permite consolidarea poziţiei sale de lider pe piaţa Republicii Moldova.

Rompetrol Moldova, membră a KMG Internaţional, prezentă pe piaţa Republicii Moldova din 2002, operează o reţea de 68 de staţii de alimentare cu combustibil şi GPL şi oferă clienţilor săi produse de calitate superioară produse la una din cele mai moderne rafinării din regiune - Rompetrol Rafinărie. Rompetrol Moldova oferă peste 600 de locuri de munca, respectând cele mai stringente norme de securitate a muncii şi securitate industrială. Pe parcursul anului 2014 Rompetrol Moldova a achitat drepturi de import şi TVA din vânzări de peste 440 mln lei, impozit pe venit de peste 7 mln lei şi plaţi la fondul social şi medical de peste 13 mln lei.