Rompetrol
Presa
ROMPETROL ÎNCURAJEAZĂ PERFORMANŢA ÎN SPORT

Brandul Rompetrol îşi va extinde sprijinul acordat federaţiilor de haltere.

Brandul Rompetrol, deţinut de KMG International, îşi va extinde sprijinul acordat federaţiilor de haltere din ţările în care Grupul îşi desfăşoară activitatea, încurajând dezvoltarea şi înalta performanţă în acest tip de sport.

"În calitate de companie sustenabilă şi responsabilă, Rompetrol susţine de mai mulţi ani dezvoltarea şi pregătirea sportivilor şi antrenorilor de haltere. Considerăm că este obligaţia noastră socială să susţinem evoluţia sportului, deoarece considerăm că afacerile şi sportul au multe lucruri în comun, fiind nevoie de dedicaţie şi muncă susţinută pentru a obţine rezultate bune în ambele domenii. Astfel, KMG International, prin brandul Rompetrol, îşi extinde în plan geografic spriijinul acordat halterelor în ţările în care compania îşi desfăşoară activitatea. Avem în plan semnarea a încă şase acorduri de sponsorizare şi marketing cu diferite federaţii din regiune, şi anume Bulgaria, Moldova, România, Georgia, Kazahstan şi Turcia", a declarat Omar Mustafin, director general pentru relaţii guvernamentale, al KMG International.

KMG International a fost un susţinător constant al federaţiilor de haltere din România, Georgia şi Kazahstan. Începând din mai 2017, CEO-ul KMG International şi preşedintele Federaţiei de Haltere din Kazahstan, Zhanat Tussupbekov, a fost ales vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Haltere.

"Aş dori să subliniez aprecierea noastră pentru vicepreşedintele IWF, Dl. Zhanat Tussupbekov. Baza financiară pentru fiecare federaţie şi fiecare organizaţie este foarte importantă. Apreciem sprijinul financiar oferit de KMG International şi Rompetrol şi suntem mândri de parteneriatul pe care îl avem", a declarat preşedintele IWF, Tamas Ajan, la deschiderea şedinţei Comitetului Executiv al Federaţiei, care a avut loc la Bucureşti, capitala României, în perioada 13 septembrie - 1 octombrie.

Membrii Comitetului Executiv al IWF şi experţii comitetului s-au reunit într-una dintre cele mai importante sesiuni pentru prezentul şi viitorul acestui sport, care şi-a câştigat un loc sigur în cadrul Jocurilor Olimpice, cu un secol înainte.

Având 6.000 de angajaţi, KMG International desfăşoară operaţiuni pe 11 pieţe principale din Europa şi Asia Centrală, fiind implicat în principal în activităţi de comerţ, rafinare şi petrochimie, retail şi marketing precum şi în alte servicii din industria petrolieră. Rompetrol este principalul brand al KMG International, utilizat în operaţiunile de rafinare şi petrochimie, în activităţile de retail din România, Moldova, Bulgaria, Georgia şi, de asemenea, în serviciile asociate industriei de upstream. Compania a înregistrat rezultate financiare şi operaţionale record în ultimii ani, fiind una dintre cele mai de succes companii petroliere din România şi unul dintre cei mai importanţi actori din regiunea Mării Negre şi Mediteranei.