Rompetrol
Presa
ROMPETROL MOLDOVA ÎŞI EXTINDE REŢEAUA DE DISTRIBUŢIE

Rompetrol Moldova a inaugurat o noua staţie Peco în Chisinău.

Rompetrol Moldova, companie locală de distributie a KMG International, a inaugurat o noua staţie Peco în Chisinău, pe strada Trandafirilor nr 24, fiind cea de-a 11 staţie  deschisă de la începutul anului 2016.

Lucrările de construcţie au fost realizate în acord cu elementele definitorii ale conceptului de distribuţie lansat de KMG International în România în 2013. 

Staţia dispune de magazin cu selecţie bogată de produse alimentare şi nealimentare si este dotată cu echipamente moderne, pompe rapide cu sisteme multimedia pentru a satisfice cerinţele clienţilor şi un sistem modern de iluminat cu tehnologie led, care permite un consum redus de energie.

Clienţii pot beneficia de produse petroliere de calitate superioară: benzină Premium 95, benzină Efix 95, motorină Euro 5, motorină Efix, motorina Efix S55 şi în scurt timp GPL, produse în cadrul rafinăriei Petromidia, cea mai mare rafinărie din Romania şi una din cele mai moderne din sud-estul Europei.

Compania operează o reţea de 76 puncte de distribuţie şi are în plan deschiderea a încă două benzinării în perioada următoare.

În urma punerii în funcţiune a celor 11 staţii din acest an Rompetrol Moldova a contribuit la crearea a 120 locuri de muncă.

Rompetrol Moldova este prezentă pe piaţa locală din 2002, având peste 700 de angajaţi. Este în topul celor mai mari importatori din Republica Moldova, precum şi printre primii 3 distribuitori de carburanţi pe segmentul de Retail al pieţei locale. De asemenea, este prima companie petrolieră din Republica Moldova care are implementat Sistemul Integrat de Managment cu standardele internaţionale ISO, obţinând în 2012 certificarea pentru managementului calităţii ( ISO 9001:2008), mediului (ISO 14001:2004) şi a sănătăţii în muncă (ISO 18001:2007). Compania îşi sporeşte competitivitatea şi sustenabilitatea prin oferirea de produse de calitate clienţilor săi.

Compania are ca obiectiv continuarea extinderii reţelei şi modernizarea staţiilor existente, inclusiv deschiderea de noi magazine în incinta staţiilor de alimentare, ceea ce va permite consolidarea poziţiei sale de lider pe piaţa Republicii Moldova.