Rompetrol
Presa
STAŢIE NOUA ÎN MUNICIPIUL CHIŞINĂU

Rompetrol Moldova continuă să dezvolte reţeaua de benzinării în Republica Moldova.

Rompetrol Moldova, subsidiara a KMG International, continuă să dezvolte reţeaua de benzinării în Republica Moldova prin deschiderea unei noi staţii în Municipiul Chişinău pe strada Tudor Vladimirescu. Staţia utilizează cele mai moderne tehnologii şi prezintă noile elemente de identificare vizuală a segmentului de distribuţie, ce va permite continuarea alinierii reţelei de staţii la noile standarde de imagine şi calitate ale grupului.
 
Clienţii vor putea beneficia de întreaga gamă de produse petroliere de calitate superioară (benzină Premium 95, benzină Efix 95, benzină Efix S 98, motorină Euro 5, motorină Efix şi GPL), produse în cadrul rafinăriei Petromidia, cea mai mare rafinărie din Romania şi una din cele mai moderne din sud-estul Europei.  
Pentru confortul clienţilor, staţia de distribuţie dispune şi de un magazin cu cafenea, disponibil 24 din 24 de ore, unde clienţii vor avea posibilitatea să ia o pauză de cafea sau să-şi facă cumpărăturile. În cadrul staţiei operează şi o spălătorie auto. 
 
În 2014, Rompetrol Moldova a deschis 6 staţii noi şi 4 magazine în cadrul staţiilor existente. Până la finele anul 2015, Rompetrol Moldova are ca obiectiv consolidarea poziţiei sale de lider pe piaţa Republicii Moldova prin extinderea reţelei sale cu încă câteva staţii şi continuarea modernizării staţiilor existente, inclusiv deschiderea de magazine în incinta acestora.
 
Dezvoltarea reţelei a dus la majorarea vânzărilor în staţiile Rompetrol Moldova cu aproximativ 39% faţă de anul 2013, ce a rezultat într-o creştere de cota de piaţă cu aproximativ 35%. 
Rompetrol Moldova şi-a obişnuit deja clienţii cu numeroase campanii, astfel că a lansat recent promoţia ”Alimentează pofta de premii” care permite tuturor clienţilor posibilitatea de a-şi alege unul din cele 7000 de premii. Pentru a face cunoştinţă cu condiţiile de desfăşurare a promoţiei, cât şi cu regulamentul promoţiei, Vă rugăm să accesaţi pagina promoţiei la premii.rompetrol.md.
 
Rompetrol Moldova, membră a KMG Internaţional, este prezentă pe piaţa Republicii Moldova din 2002 şi operează o reţea de 65 staţii de alimentare, cele mai multe fiind situate în Chişinău.  
 
Rompetrol Moldova are peste 600 de angajaţi şi respectă cele mai stringente norme de securitate a muncii şi securitate industriala. Pe parcursul anului 2014, Rompetrol Moldova a făcut achitări de drepturi de import şi TVA din vânzări de peste 440 mln lei, impozit pe venit de peste 7 mln lei şi plaţi la fondul social şi medical de peste 13 mln lei.